Godwin Residence

The Godwin family needed more floor space. The existing home was a mashup of rooms too small and oddly arranged. By reworking the existing floor plan, Wynn + Associates was able to rearrange rooms without having to alter the footprint of the home creating a new deck in the process. The result was a far better use of the space.

 

The see-through gas fireplace and foldaway window wall open up the Western side of the home connecting the deck and the living spaces and offering spectacular views of Puget Sound and The Olympic Mountains. In addition to the building design, the scope for the project included a custom-designed dining table, furniture and material selection, artwork installation, and custom cabinetry design. The transformation gave new life to the well-loved home and created a better layout for the day-to-day life of the homeowners.